Lavt selvværd giver lavt sexdrive – øg det.

Denne artikel indeholder reklamelinks

saadan-faar-du-bedre-sexvaerd-top

De fleste kvinder har mindst en ting de ikke er tilfredse med ved sig selv. Det kan være alt fra hår, kropsbygning, hudfarve eller hudtype.

Det er forskelligt fra kvinde til kvinde, hvor dybt det lave selvværd ligger og hvor meget det drejer sig om. Men ved nogle er det så slemt, at et spejl kun bruges hvis absolut nødvendigt.

Men sagen er den, hvis dit selvværd lavt, har du ikke et særlig stort sexdrive. For hvis du er meget kritisk med dit udsende, vil du ikke føle dig tilpas, når du skal i seng med din partner. Du vil fokusere på din krop, og dit dårlige selvværd vil være i tankerne, hvilket påvirker din lyst og nydelse under selve akten.

Hvad vil mænd have?

saadan-faar-du-bedre-sexvaerd-1Mange kvinder tror, at alle mænd vil have modeller, hvor kvinderne er åleslanke og veltrænede.

Her er bl.a. skuespillere som Keira Knightley, Paris Hilton og Sarah Jessica Parker tre kendte kvinder, som mange tror mænd ville elske at være sammen med. Dog er det ikke virkeligheden, for mange mænd tænder ikke på de tynde modeller med anoreksi look, eller trænede kvinder som ser har flere muskler end de selv har.

Mænd vil meget hellere have kvinder med former og noget at holde i, nogle mere end andre. Snakker vi om sex, vil mændene gerne have kvinder, som er aktive og giver lidt af sig selv. De vil ligesom kvinder gerne røres ved og mærke, at hun har ligeså meget lyst til ham som han har til hende. Er hun ikke med på at udfordre seksualiteten og øge intensiteten for ham, så ryger hans lyst til hende. Dette ses især, når man snakker om utroskab. Den seksuelle gnist er forsvundet, også selvom man stadig elsker hinanden, og derfor opstår utroskab.

Kvinders påklædning

saadan-faar-du-bedre-sexvaerd-2Nogle kvinder gemmer sig væk i deres tøj, for ikke at vise deres former eller gøre sig bemærket.

Store trøjer som går helt op i halsen, får mange kvinder til at større ud end de er, og nogle vil mene det er u tiltrækkende, og mændene vil ikke blive seksuel tiltrukket af kvinden.

Er der noget ved dig selv, som du er vild med? Dine øjne, munden, bagdelen eller dit hår? Tænk over det. Vigtigheden er at fremhæve det du elsker ved dig selv. Er det dit hår, så leg med håret. Prøv en masse farver og opsætninger, fin ud af lige præcis hvilken frisure du har det rigtig godt med. Ligeledes med din makeup eller din garderobe, prøv dig frem. Er du kørt surt i det, så prøv noget nyt. Udfordre dig selv og kom ud af din komfortzone, det er nødvendigt for at finde en ny.

Hvad skal du gøre for at holde på din mand seksuelt?

Lær dig selv at kende. Ikke begræns dig, men leg med dit udseende og lidt efter lidt vil du nærme dig det ydre som øger din selvtillid og derved dit sexdrive.

Tænk ikke på hvad han vil have eller se, men på hvad du selv vil og ønsker. Er du ikke er tilfreds i dit udseende, vil han kunne mærke det også er du lige vidt. Fortæl din partner dine behov og lyt til din partners. Lad være at kritisere hinanden, vær i stedet for ærlige over for hinanden, og snak om hvad i vil have og hvordan det skal være.

Lev ikke efter et bestemt ideal, for ingen ligner Angelina Jolie – find dit ideal i dig selv.

Du er dit eget sexbillede, så stil ikke efter andres. Øg dit sexdrive ved at kende dig selv og din partner. Hvis du føler dig sexet, vil du fremtræde meget mere tiltrækkende i din partners øjne.