Når den amerikanske Hollywood-drøm bliver dansk

Denne artikel indeholder reklamelinks

Det er ikke længere kun en realitet for de rige Hollywood fruer, at komme til at se yngre ud. De amerikanske drømme er nu nået til den danske grænse. Her sætter læger fokus på skønhed i et helt nyt perspektiv.

Det er ikke noget nyt, at vi danskere gerne vil se yngre ud – det er en drøm vi alle har i maven. Gennem flere år har det været meget populært i Hollywood, at tage midler i brug som får kroppen til at se yngre ud. Denne realitet er nu nået Danmark og det er i højeste grad en voksende tendens.

Drømmen om evig ungdommelighed

De fleste danskere går med en drøm i maven om, at komme til at se yngre ud. Det er ikke nødvendigvis ældre mennesker, som har denne drøm. Det kan være, at man i midten af 20’erne har fundet den første rynke i panden, at de gule tænder efter et rygestop går én på, eller at graviditeten har sat sine dybe spor på maven. Uanset hvad årsagen er, så er det en stigende tendens vi ser i Danmark, både hos mænd og kvinder.

Nu er det muligt for danskerne, at realisere deres drøm om, at blive unge og smukke igen, eller måske bevare den ungdommelighed de har. Klinikken BestAge International er grundlagt af den dygtige anti-agingekspert, Søren Aaboe Jørgensen. Han er med til, at realisere Hollywood-drømmen for de mange håbefulde danskere.

”Mange kvinder kan sikkert nikke genkendende til, at de har lagt en flot makeup og tager i byen. Når klokken nærmer sig to om natten, så sidder makeuppen allerede forfærdeligt i fugerne i ansigtet. Selv en lille fuge kan ødelægge et helt look. Her er det netop drømmen spiller ind, om at bevare den evige skønhed og ungdom”, sådan fortæller Søren Aaboe Jørgensen, der har klinik både i Aalborg og Aarhus.

De forfængelige mænd overhaler kvinderne

På BestAge International er der en bred målgruppe. Her er kunder helt fra starten og midten af 20’erne og helt op til de ældre mennesker. Der er cirka 75 % som er kvinder og 25 % der er mænd. Søren Aaboe Jørgensen fortæller, at mænd i den grad er ved at overhale kvinderne i forfængelighed og det er bestemt kommet bag på ham.

”Vi ser et stigende antal af beslutsomme og spontane mænd, som træffer store valg inden for skønhed. Her er der ikke tale om små finjusteringer. Ofte tager de store valg, som tydeligt er en investering for dem i drømmen om succes. De behandlinger vi sælger flest af til mænd, er eksempelvis tandblegning og justeringer og plejning af huden. Kvinder derimod er lidt længere tid om, at træffe store valg og beslutninger, de kan godt lide at ose og tænke lidt længere over tingene. Ofte er kvinder lidt mere skeptiske, behandlingen skal nemlig helst virke nu og lige med det samme. På vores klinik er kvindernes valg mest at få fyldt deres rynker ud eller lægger stor vægt på sunde porer i huden”, uddyber Søren Aaboe Jørgensen.

Søren Aaboe Jørgensen har været meget overrasket over mændenes tendens til at være meget forfængelige. Ofte er det en side af dem selv, som de holder skjult over for deres venner og måske endda familier. De går meget op i cremer og dufte og i det hele taget, hvordan de ser ud. Det er helt tydeligt, at det er en tendens der er stigende i Danmark og det er bestemt ikke dårligt.

Vejen til succes er gennem glæde

Den yngre generation er meget forskellig fra den ældre. De er langt mere spontane og bruger pengene nu og her og er bestemt ikke bange for at sætte sig i gæld, til fordel for, at komme til at se bedre ud. De ældre er derimod lidt mere tilbageholdende og vil gerne lave en opsparing, før de går ud og bruger den på sådanne behandlinger.

Man må sige, at den yngre generation går op i udseende og det er bestemt en positiv ting. I USA ser tingene helt anderledes ud. Her har man et beløb, som man hver måned sætter af til skønhed og velvære, det er måske her Danmark er på vej hen.

”Det største aktiv du kan investere i, er dig selv! Heldigvis er der mange mennesker, som i dag har fundet ud af, at det kan føre til større succes!”

Søren Aaboe, CEO hos BestAge International
Søren Aaboe
CEO hos BestAge International

Sådan melder Søren Aaboe Jørgensen det ud, når han fortæller om nutidens unge mennesker. Det at gøre noget ud af sig selv, kan nemlig være en stor investering. Vi ser os selv i spejlet hver dag og det er vigtigt, at det vi ser, er noget, som vi er tilfredse med og glade for. Hvis vi ikke er glade for os selv og vores udseende, så vil det være svært, at lægge hundrede procent kræft i det, vi engagerer os i. Hvis vi derimod er glade for vores udseende, så udstråler vi mere tilfredshed og det kan dermed fører til langt højere succes.

Man kan sagtens købe en lækker bil eller et stort hus, men hvor længe vil vi kunne glæde os ved dette. Vi går jo ikke rundt og kigger på bilen hele tiden, vi er måske glade for den, mens vi sidder i den. Nej, det er langt bedre, at investere i noget, som vi konstant kigger på – os selv.

”Rynker kommer uanset hvad og det er vi godt klar over, men hvis det er noget, som gør os deprimerede, hvordan skal vi så kunne sprede glæde udadtil og give alt vi har med vores arbejde, hvis ikke engang vi har os selv med i det,” afslutter Søren Aaboe Jørgensen.

Det er altså vigtig at tænke på sig selv, før man kan tænke på andre og sådan bør alle mennesker tænke uanset hvad. Det handler om, at glemme janteloven et øjeblik og tænke på, hvad der kan gøre os selv tilfredse. I de flestes tilfælde handler det om udseendet og det er der slet ikke noget forkert i, sådan tænker både mænd og kvinder.