Naturligt og tidsløst design i dit køkken

Denne artikel indeholder reklamelinks

Husets hjerte, køkkenet

For mange danskere er det køkkenet, der er hjemmets favorit sted. Her bruges uendelig mange timer både sammen og hver for sig. Det er her dagen starter, og giver os energi nok til at kunne klare dagen. Det her vi smøre madpakker til de timer vi ikke er hjemme, og her vi samles efter en lang dag på arbejde, i skolen, børnehave osv. Køkkenet er et samle punkt, og alle kan være med.

Hvad betyder køkkenet for dig?

Før i tiden var huset delt op i mange flere rum. Man havde en spisestue, en kaffestue, en læsestue almindelig stue osv. I dag, i de fleste moderne hjem, er rummene fra dengang blevet slået sammen, og man kan på den måde være mere sammen. Køkkenet, stuen og spisestuen er et stort rum, køkkenalrum. Det giver mindre bøvl med mad, der skal bærers frem og tilbage gennem flere rum, og det giver mere samvær. Det er sådan vi bedst kan lide det. Familien er samlet på en anden måde, når der er plads til, at lave flere ting end bare mad i køkkenet.

Dette er en tendens bolighandlen kan se, og køkkenet har en enorm stor betydning, når man skal købe et hus. Hvis ikke køkkenet er efter ens behov og ønsker, så skal prisen på huset sættes ned, så der kan komme et nyt køkken op, som efterlever kravene hos køberne.

Vandhaner med flere funktioner

Vi elsker køkkenet, men madlavningen er ikke altid sjov. Hvad skal man finde på til aftensmad? For nogle kan det være træls, at skulle lave mad. Heldigvis har vi fået mange køkken gadgets, som gør madlavningen sjovere og hurtigere.

Alle vores køkken gadgets har ført os et hop længere op ad teknologi bakken. Det hop, har givet os en nemmere hverdag med røremaskiner, smarte vandhaner, robotstøvsugere ol.

I det topmoderne køkken finder vi, og kan absolut ikke undvære en håndvask samt vandhane. Vandhanen er ikke en almindelig vandhane, den er moderne. Med den sparer man tid på bl.a. at koge æg og pasta eller lave the. Den er u undværelig!

Fremtidens vandhanen er en ”5-i-1” vandhane. Den har fem forskellige funktioner, som gør den ekseptionel. Den er en ener, og hører til i alle hjem, nye som gamle. De fem funktioner, gør hverdagen en smule nemmere, og man kan spare tid.

Vandhanens fem funktioner: Koldt vand, varmt vand, filtreret vand, vand med kulsyre og kogende vand. Alle disse funktioner, giver dig tid, tid du kan bruge på 77 andre ting, end at vente på at vandet koger eller bliver koldt. Det giver også mere plads i køleskabet. Med den kolde funktion, spare du pladsen dine vandflasker eller kander tager.

I dag kan man få en ”3-i-1” vandhane, som kan koge vand, køle vand og filtrere vandet. Den smarte vandhane er børnesikret, da kogende vand altid er farligt. Derfor er den udstyret med en børnesikring. Vandhanen er ikke en strømsluger, og du spare penge på vand, når du får installeret den.

Kvalitet, håndværk og klassiske materialer

Sammen med den smarte vandhane, er der igen kommet fokus på kvalitet og godt håndværk i materialer vi kender, som sten, stål og træ. Vi har i mange år været vild med naturlook. Dog var det oftest efterligninger af naturmaterialer, som laminatbordplader, som ligner træ men blot er plastik.

I dag er vi stadig vilde med naturlook. Dog har vi fået et andet syn på kvaliteten, designet og holdbarheden. Bordplader i granit, beton og sten har fået pladsen i mange danske køkkener. Sammen med disse naturprodukter kommer også de naturlige farver og nuancer, som passer ind i alle hjem og gør dem tidsløse. Det tidsløse look, holder for evigt.

Til vandhanen tilhører håndvasken. Her er det elementer i rustfrit stål der topper listen. Rustfrit stål er klassisk og igen tidsløst. Det er et nemt materiale at holde, det er holdbart og hygiejnisk.