Nyt dansk hudplejebrand satser på kvalitet

hudpleje fra xellenceKender du hudplejeserien fra Xellence? Hvis ikke, er det på tide, at du får besked: Her får du nemlig et lækkert, dansk produkt, hvor kvalitet er i højsædet. Hvis du bekymrer dig om, hvilke kemikalier, du smører på din hud hver dag, er hudplejeprodukterne fra Xellence det rette valg.

Derfor skal du vælge parfumefrit

Der er mange gode grunde til at vælge parfumefri hudplejeprodukter – generelt at vælge parfumefrit. Én af de vigtigste grunde til at vælge parfumefrit er, at man nedsætter risikoen for at udvikle parfumeallergi betydeligt. Og det er da federe at kunne bruge lidt parfume ved lejlighed resten af sit liv, end at gå all in på parfume og en dag udvikle allergi, så man er nødt til at stoppe helt.

Den nemmeste måde at sikre sig, at de produkter, man vælger, er parfumefri, er, at holde øje med den blå krans, som er Astma- og Allergi Danmarks mærke. Produkter mærket med den blå krans er helt sikkert parfumefri, samt fri for alle de stoffer, der mistænkes for at være kræftfremkaldende eller hormonforstyrrende.

Et andet godt råd er at vælge produkter, der også er svanemærkede – Svanemærket stiller nemlig også høje krav til de produkter, der får mærket. Dog er Svanemærket ikke en garanti for, at produkterne er parfumefri, selvom mange af dem er, og i det hele taget kun indeholder parfume i begrænsede mængder i henhold til Svanemærkets krav.

Hudplejebrandet Xellence er Natruemærket

Mærket Natrue er ligesom Svanemærket og den blå krans et mærke, der certificerer, at produkter overholder en vis standard. Hvor Svanemærket og Astma- og Allergi Danmark fokuserer på tilsætningsstoffer, allergene stoffer og hormonforstyrrende stoffer, skal produkterne også være økologiske for at få Natrue-mærket.

Hudplejeprodukter fra Xellence er altså både økologiske, parfumefri og fri fra unaturlige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Det betyder, at de overholder en streng standard, og derfor også kan bruges til for eksempel småbørn og babyer, som også har en sart hud.

Ønsker man at beskytte og passe på sin krop, er et hudmærke som Xellence altså et oplagt valg, også selvom det ikke er Svanemærket eller har den blå krans. Produkterne er samtidig i en yderst høj kvalitet, hvilket kan være svært at finde blandt svanemærkede- og astma- og allergimærkede produkter normalt.

forskellige hudpleje produkterAll-round hudpleje

Hudplejeserien fra Xellence indeholder allerede alt det, du skal bruge til god hudpleje hele vejen rundt. Du får blandt andet en exfolierende hælecreme, ansigtscreme, arganolie, rensecreme og body oil. Et fællestræk for produkterne er, at mange af dem indeholder arganolie som en af de naturlige olier, de anvender i deres produktserie.

Priserne rangerer fra 149 kroner for en vulkansk fodsten, 199 kroner for deres hælecreme og op til 599 kroner for deres kropsolie. Der er altså tale om ret dyre produkter, men også om produkter af en særlig kvalitet, som henvender sig til de, der er kræsne og gerne vil have lækre mærkevarer til dem selv – samtidig med at de får hudvenlige produkter, der ikke udgør en stor allergen risiko.