Pak den perfekte sommerkuffert

Alt for ofte sker det for os alle sammen, at vi glemmer at pakke noget ned i kufferten, som ofte er alt for vigtigt at glemme. Det kunne være en ekstra bikini, plaster eller måske et ekstra kort til kameraet. Med denne artikel er du bedre sikret, at huske alle de vigtige ting til din ferie.

Mange danskere, især kvinder er begyndt at leve en livsstil, hvor de skriver lister op og ned om mange forskellige simple ting i hverdagen. Dette er ofte med til at mindske, at man glemmer vigtige ting. Dette gælder også, når man skal pakke kufferten til sommerferien.

For de mennesker som endnu ikke benytter sig af lange lister, er her en god artikel til hjælp, hvis man er bange for at komme til at glemme vigtige genstande som er et must på ferien.

Vær forberedt og giv dig god tid

Når man endelig har bestilt sommerens feriemål, kan man næsten ikke vente med at komme i gang. Det er en god idé at være i god tid, og man bør derfor ikke vente til sidste øjeblik. Man bør gå i gang et par dage i forvejen, med nogle af disse trin. Herved vil du sikre dig en bedre overskuelighed og dermed mindske risikoen for at glemme vigtige dele af din rejse.

Pak nogle dage i forvejen

Det kan være en stor fordel, at begynde at pakke kufferten nogle dage i forvejen, som et af rejsens første trin. Dermed undgår du, at panikpakke 20 minutter før den egentlige afgang. Når man panikker er der som regel mange ting, man glemmer og det er jo netop det, man vil undgå.

Research og undersøg destinationen

Mange mennesker undersøger ofte vejrudsigten inden rejsen. Bliver vejret varmt eller koldt, kommer der regn og i det tilfælde, hvilken beklædning er derfor vigtig at medbringe. Det er en god idé også for ikke at blive negativ overrasket, når du kommer der ned, efter at have glædet dig til solskin hele ugen. Herved er du mere indstillet i sindet på, at der vil kunne komme enkelte regnbyger.

Ligeledes bør man lave en research på hotellet eller vandrehjemmet, som du ønsker at opholde dig på. Det er særlig vigtigt at tjekke faciliteterne ud. Behøver du medbringe håndklæde, lagen, sovepose osv. Er det her muligt at låne sig til en hårtørrer og derved sparer, at skulle slæbe tunge og fyldige genstande med.

En af de vigtigste ting du bør undersøge er stikkontakten. Hvilket stik anvender de i det land, du skal rejse til. Har du behov for at medbringe en speciel stikdåse, for at kunne oplade din mobiltelefon. En sådan stikdåse kan købes i diverse butikker, som eksempelvis Imerco eller andre el forretninger.

Pak efter en liste og kryds af

Når du har undersøgt faciliteterne, er det en god idé, at lave en lister over ting du skal medbringe. Herved er det nemmere og mere overskueligt at huske og se, hvad du allerede har puttet i din kuffert og ligeledes, hvad du mangler. Man bør starte listen med de absolut vigtigste ting. Det er særligt vigtigt, at du holder dig til listen og ikke tilføjer unødvendige ting undervejs i din pakning. Herved vil du få fyldt din kuffert alt for hurtigt med alt for mange ubrugelige ting.

Når du har lavet listen, kan du begynde at finde tingene frem. Start med at lægge alle tingene på sengen inden du pakker dem ned i din kuffert. Det er en fordel at krydse tingene af, efterhånden som du finder dem frem. Herved er det mere overskueligt, at se hvor langt du er kommet.

Pak tøjet korrekt i kufferten

Når du skal pakke dit tøj ned i kufferten, er der mange forskellige måder at gøre dette på. Den bedste måde du kan gøre dette på, er ved at rulle det sammen til små pølser, hvorved du undgår, at tøjet bliver krøllet. Tøjet komprimeres bedst muligt på denne måde. Man kan med stor fordel rulle strømper sammen og putte dem i skoene, så du derved ikke spilder plads.

God rejse

Når du følger denne grundlæggende guide, vil du være et skridt tættere på, ikke at risikerer, at miste eller glemme vigtige ting, som er et must på din ferie.

Nu er der kun tilbage at sige god rejse!