Ryst jeres pebernødder – inspiration til en fræk jul

Denne artikel indeholder reklamelinks

Julen står for døren, og der er sat tid af til hygge, sjov og ballade. Der er noget ved denne tid, den er sød og alting bliver hyggeligt og humøret er godt. Men det er ikke kun søde sager, flæskesteg og julegaver vi får lyst til og tænker på i december måned – også sexlysten får et boost.

Hvad er mon grunden til, at vi får mere lyst til sex i denne travle tid? I dagligdagen har mange tendens til at nedprioritere sex, fordi der ikke er tid nok i døgnet. Arbejdet skal passes og pulsen er høj for at nå alle de ting der står i kalenderen.

I december måned er det andre ting vi op-og nedprioritere. Motionen bliver lagt på hylden, men vi skal jo have brændt lidt af alle de kalorier vi får indtaget i denne søde tid, og derfor er sex en alletiders løsning – især når lysten til det er der.

Motionen er vigtigere end vi tror i december måned, for den store mængde sukker og tomme kalorier der ryger indenbords alle dage i julen, skal de forbrændes igen – det behøver ikke være den motion vi plejer at dyrker til hverdag, men det kunne være gå-, eller cykelture med familien og mere sex.

Julen er jo den hyggeligste måned på året, og her mødes vi med familie og venner, og vi hygger os i flere dage uden, at tænke så meget over det. Alt den kærlighed og lyst til samvær med hinanden, giver også lyst til mere sex – det ses både ved singler og par.

Overraskelser

Her kommer der lige lidt inspiration til, hvordan du kan krydder julen lidt ekstra – den sidste tid inden juleaften bliver god, hvis du følger nogle af disse råd og idéer.

fraek-jul-ryst-jeres-pebernoeder-intext_1Julestokken skal forkæles – her mener vi selvfølgelig den bedste gave manden kan få på alle dage der slutter på ”g”. For alle mænd elsker at få et godt blowjob – især hvis han ikke er forberedt på det. Så overrask din mand, kæreste eller hvem du nu har lyst til at overraske. Spørg endelig ikke, om han er klar på det – gør det imens han ser ”det store juleshow” eller andet i fjernsynet, eller overrask ham i badet.

Husk: ikke tale med munden – bare tal med tungen.

Juleslik skal der til i denne tid – men hvem siger det skal puttes i din mund? Her drejer det sig om dig, for nu må det være hans tur til at give. Han skal ned på knæ, og gøre dig tilfreds. Han skal give dig en fantastisk oplevelse, som ingen kan beskrive, udover ham, hvis han altså bruger tungen rigtigt.

I julen skal man prise hinanden – og derfor er du nu din tur. Julekugler hænges på træet, men har du tænkt på hans julekugler? De skal også pudses og poleres – find glasuren, nutellaen eller andet lækkert frem, og smør kugler ind og slik det derefter af.

Til jul laver man altid en ønskeliste – der står tøj, makeup, sko og alt muligt andet på, men har du og din partner overvejet, at lave en ønskeseddel til hinanden, hvorpå der står nogle frækkere ønsker? Aftal at i hver især skriver tre ønsker, og aflever dem til hinanden juleaften – ikke under træet så resten af familien kan følge med, men mere diskret. Aftal også, hvornår ønskerne skal være indfriet fx den 4. januar. Så bliver det en god jul og et godt nytår.

fraek-jul-ryst-jeres-pebernoeder-intext_2Julemands kostumet er fundet frem, så hvorfor ikke benytte denne lejlighed til at lave lidt skuespil. Julemanden kan godt lide slemme nissepiger – måske din julemand er klar på den leg.

Stilleleg – Mellem jul og nytår er der mange, som tager en overnatning hos forældrene. Det er ikke her vi tænker allermest på at dyrke sex, fordi hele familien er samlet under et tag. Dog kan i gøre det til en udfordring. Stilleleg er som regel ret kedeligt, men her bliver det pludseligt noget andet.

God fornøjelse og god jul.