Sådan får du Granny hair

saadan-faar-du-granny-hair-703x336

Gennem de seneste par år har vi set utrolig mange forskellige hår-trends. Farvning af hår er særligt populært, hvor mange har taget pastelfarverne til sig. Andre går efter at få en mere kølig nuance i håret – dette gælder særligt for dem med blond hår. De gule toner er blevet neutraliseret ved hjælp af shampooer med violette farvepigmenter.

Den hotteste trend inden for hårfarve er i øjeblikket, at man skal være gråhåret. Denne trend er populær blandt både mænd og kvinder med blond hår. Vil du med på moden? Så læs videre.

Sådan gør du

Der er grundlæggende to måder at få Granny hair på:

  1. Sæt dig ned og vent 40-50 år – så kommer det helt af sig selv

Dette er klart den mest naturlige måde at få Granny hair på. Det kræver dog en hel del tålmodighed – og så hjælper det jo ikke på, at det er nu, at det særligt er på mode. Der findes heldigvis en anden måde:

  1. Brug en Colour Refresher

Ved at bruge en Colour Refresher, kan du midlertidigt farve dit hår gråt. Farven vil blive skyllet ud efter et par hårvaske, og derfor skal du ikke være nervøs for, at farven bliver permanent (i hvert fald ikke før om 40-50 år, hvor det kommer helt naturligt).

Hvad er colour refresher?

Colour Refresher er en hårkur, der indeholder farvepigment. Der findes mange forskellige producenter af Colour Refreshere, men det er klart Maria Nila, der har det bredeste udvalg. Maria Nila er et svensk mærke, som laver hårprodukter, der er 100% veganske. Er du imod dyreforsøg er Maria Nila også det rigtige mærke at støtte, da de hverken tester ingredienser i produkterne eller de færdige slutprodukter på dyr. Produkter fra Maria Nila er desuden også skånsomme for din hovedbund og miljøet, og de er helt fri for parabener.

Colour Refresh blev oprindeligt udviklet med henblik på at genopfriske farven i allerede farvet hår. Det er udviklet som en hårkur, der giver pleje, og som blødgør håret. Colour Refreshere fra Maria Nila er desuden beriget med argan olie, som tilfører håret ekstra fugt, og indeholder desuden også hvedeproteiner, der styrker hårstråene helt ned i dybden.

Hvordan bruger jeg colour refresheren?

saadan-faar-du-granny-hair-tekstbillede

For at opnå et godt resultat, skal du bruge en sort Colour Refresh samt en Colour Refresh White Mix. Disse skal blandes i en skål – du styrer selv blandingsforholdet, så du kan skabe lige den grå tone, som du gerne vil have. Du skal sandsynligvis bruge mindre sort farve, end du regner med – test eventuelt farven på et hvidt stykke papir først.

Når du har blandet den grå tone, som du ønsker, skal du blot påføre det i dit nyvaskede hår, og lade det sidde i 3-10 minutter. Jo længere tid, des kraftigere farve. Herefter skal du bare skylle farven ud – og så skulle du gerne stå tilbage med en flot, glansfuld, grå farve.

Hvis du er på et stramt budget, kan du erstatte Colour Refresh White Mix med en almindelig balsam. Dette anbefales dog ikke, da det ikke giver en lige så flot og glansfuld farve – og så holder det heller ikke lige så lang tid, som hvis du havde brugt White Mix.

Kan jeg få Granny hair, hvis jeg er mørkhåret?

Du får klart det bedste resultat, hvis du farver dit platinblonde hår. Hvis du ønsker, at få Granny hair, selvom du er mørkhåret, så skal du affarve dit hår først. Colour Refreshere er ikke udviklet til at affarve hår – det indeholder blot farvepigmenter til at forny allerede farvet hår. Så selvom du kan opnå andre hårfarver med Colour Refreshere, kan du ikke bruge dem til at affarve dit hår.