Sådan får du overskud i hverdagen

De fleste travle familier drømme om flere timer i døgnet og mere overskud i hverdagen. Overskud til at stå op om morgenen, lave sund mad, dyrke motion og være effektiv og glad. Det kan dog være lidt svært, når de mørke vintermorgener melder sin ankomst, og arbejdsdagene bliver lange.

Der findes dog heldigvis en masse forskellige ting, man kan gøre for at få mere overskud i sin ellers travle hverdag. Nogle oplever et kæmpe energiboost efter træning, mens andre får overskud af en lang nattesøvn. Der findes også nogle, der oplever en positiv effekt på overskuddet ved at indtage kosttilskud som for eksempel gerimax. Bliv klogere på hvad der kan give dig overskud i hverdagen i denne artikel.

Et socialt liv

Det er nemlig ikke kun søvn og motion, der giver overskud. Det sociale liv spiller også en enormt stor rolle, når det kommer til energi og overskud i hverdagen.

Når vi mennesker er sammen med andre, føler vi sammenhørighed og kærlighed, hvilket gør os mere tilfredse med dagligdagen. Det er særligt mennesker, som vi holder ekstra meget af, der giver os energi og overskud.

Motion og søvn

Vi kommer ikke udenom dem. Uden en ordentlig nattesøvn er det svært at have energien og overskuddet til at fungere optimalt. Det er ekstremt individuelt, hvor meget søvn man har behov for, men det handler i bund og grund om at finde det søvnmønster, der passer bedst på en selv.

Motion er ikke så skræmmende, som det lyder. Man behøver ikke løbe maraton og lave bænkpres i massevis for at få mere overskud. Egentlig handler det bare om at tage de muligheder, man har for at motionere i løbet af dagligdagen. Det giver overskuddet et boost, hvis man konsekvent tager trappen fremfor elevatoren, cykler på arbejde eller går en længere tur med hunden, end man normalvis ville gøre.

Når man bevæger sig bliver endorfiner og dopamin frigivet fra hjernen, og det får os i bedre humør, og gør os mere koncentrerede.

Gerimax giver overskud

Udover at få kroppen i balance med søvn og motion, spiller de vitaminer og mineraler vi indtager også en stor rolle i forhold til vores overskud.

I en travl hverdag kan det være svært at få tid til at lave mad, der indeholder de anbefalede vitaminer, antioxidanter og mineraler. Det er lige netop derfor, at kosttilskud kan være en god løsning.

Gerimax har udviklet flere forskellige varianter der hver især har et formål. Gerimax Daglig Energi er lavet med henblik på at stabilisere energiniveauet i hverdagen.

Kosttilskuddet fås som tabletter, og indeholder blandt andet:

  • Vitaminer
  • Mineraler
  • Antioxidanter
  • C-vitamin
  • E-vitamin
  • Ginseng

Gennem gerimax tabletterne kan man altså få et lille tilskud af stoffer, der kan have en enorm effekt på energi, overskud og humør. Hvis man har masser af overskud, stiger humøret ofte i takt med det. På den måde kan man overskue selv de mest mørke og lange dage, og få det maksimale ud af hverdagen.