Sådan får du pastelfarvet hår

Denne artikel indeholder reklamelinks

saadan-faar-du-pastelfarvet-haar-703x336

For nogle år siden kom trenden med, at hår skulle være i pastelfarver, tilbage. Vi har alle set eksempler på personer, der har pastelfarvet hår – både kraftige og lidt mere bløde farver. Trenden bestemt ikke slut endnu! Farverne har dog ændret sig lidt, siden det kom frem igen.

Trenden kom til Danmark

I Danmark blev trenden særligt startet af Sharin Foo i tv-showet Voice, og senere så vi også Oh Land i tv-showet Voice Jr. Her har de begge pastelfarvet hår – og det er her, at trenden for alvor kom til Danmark.

Til at starte med var pastelfarverne meget kraftige i deres nuancer. Dette har dog ændret sig over tiden, så i dag er det mere afdæmpede pastelfarver, som vi ser. Uanset om du er til de mere kraftige eller afdæmpede farver, så kan du selv let lave disse. Særligt hvis du blot ønsker, at farverne skal være midlertidige – som de fleste ønsker.

Sådan gør du

Det er meget let at farve dit hår pastelfarvet. Det eneste du skal bruge er:

  • Colour Refreshers – også kaldet farvebomber

Colour Refreshers er hårkure, der har et højt indhold af farvepigmenter. Derfor er Colour Refreshers oprindeligt anvendt til at genopfriske farvet hårs hårfarve. Sidenhen har mange opdaget, at produktet også kan anvendes til at give en midlertidig ændring af hårfarven.

Fremgangsmåde

saadan-faar-du-pastelfarvet-haar-tekstbillede

Det er meget simpelt, at farve dit hår i pastelfarver. Det du skal gøre er:

  1. Vask håret
  2. Kom Colour Refresheren i håret
  3. Lad Colour Refresheren virke i op til 10 minutter
  4. Skyl håret

Så simpelt er det. Hvis du ønsker en mere afdæmpet farve, skal du bare give Colour Refresheren kortere tid i håret – helt ned til 3 minutter.

Du kan også lave en blegere pastelfarve ved at blande en White Mix i Colour Refresheren.

Det er altså meget simpelt selv at farve sit hår i pastelfarver – hvad enten du vil have det i en kraftig eller en afdæmpet farve.

Om Maria Nila

Der er rigtig mange producenter af Colour Refreshers, men det er producenten Maria Nila, der har det bredeste sortiment af pastelfarver. Produkterne fra Maria Nila er fri for parabener, og så har de en plejende og blødgørende effekt – som andre hårkure også har. Produkter fra Maria Nila er desuden også 100% veganske og er heller ikke testet på dyr – hverken slutproduktet eller de ingredienser, der indgår.

Din nye pastelfarve holder ikke i evigheder – et udvalg af farverne fra Maria Nila holder i 4-10 hårvaske. Det betyder, at du også får mulighed for inden for kort tid at prøve nogle forskellige farver, indtil du finder den farve, du synes passer bedst til dig.