Sex, med lyd på

Sex-med-lyd-Freamhaevet-bannerSeksualitet er en del af mennesket. Det er en af de ting vi ikke selv råder over, men hvor biologien styre dine lyster. Men det er ikke kun pga. biologien bag mennesket at vi har sex, det er også nydelse og en bekræftelse på, at man elsker hinanden.

Sex er sundt, så længe man sørger for beskyttelse. Sex frigiver så mange gode hormoner, som får dig til at føle dig lykkelig. Man bliver glad, selvsikker og følelserne er helt ubeskrivelige. Hormonerne giver dig såmænd også mere energi. Faktisk, er der ikke ret meget dårligt at sige om sex. Det er en stor og vigtig del af livet, og for at fører verden videre.

Hvad gør lydende?

Under sex udløses der en masse hormoner, og når kroppen har det godt, og følelsen af sex er godt, så er der nogen, der har tendens til at stønne og skrige, hvor andre vrider sig af ren nydelse. Det hele sker, når orgasmen kommer.

Det er meget forskelligt fra person til person, hvordan man reagere og lyder under sex. De fleste vil opleve, at deres lydniveau stiger i takt med, at deres seksuelle selvtillid bliver større.

Fyrrene synes det er frækt, når de kan hører at pigen nyder deres samleje. Dog vil der altid være nogle, som vil blive forskrækket og mene, at du overdriver.

Overdrivelse skal man passe på med, og man skal huske at tage hensyn til andre. Det kan være over – eller underboen, som pludselig lider under dine vilde sexlyde, og det vil de egentlig helst være foruden. Men det kan være svært, for hvem har lyst til at holde sig tilbage med sine lyde? Det er jo ikke altid bevidst, at man skriger. Det er nydelsen og følelserne, der får dig til det.

Skal man pludselig også til at tænke på naboer og andre i boligen, kan det ende med at hæmme lysten til sex, hvilket ikke er særlig heldigt. Og hvad med partneren, han tror måske ikke det er godt nok nu, hvor du ikke længere skriger og vrider dig. Der må findes en løsning.

Sex med lyd på, er bedre sex Sex-med-lyd----intext_2

Eksperterne siger, at sex med lyd på er bedre sex. Dette er ses også i en undersøgelse fra år 2013, hvor både mænd og kvinder mener, at sexlyde gør samlejet meget bedre. Næsten alle kvinder fortæller, at deres partners selvtillid bliver boostet, når de laver lyde under sex, og det gør mændenes præstation bedre. Når mandens præstation er bedre, bliver kvindernes tilfredshed også større. Og faktisk stønner de fleste af kvinderne kun af denne årsag.

Når mændene hører kvindens stønnen, er det en bekræftelse for dem. De gør det rigtigt og de gør det godt. Kvinderne føler helt det samme, når mændene tilkendegiver deres nydelser i form af lyde.

Derfor mine damer og herre giv den gas med lydende, men overdriv ikke. Alle forstår pointen, når du stønner ”bliv ved” eller når du vrider dig.

Her komme et par gode råd, for ikke at forstyrre naboen, men heller ikke lægge en dæmper på sexlivet.

De tilladte lyde:

  1. Dont fake it

Du må ikke fake din nydelse, i hvert fald ikke åbenlyst. Derfor skal du altid gøre det, der falder dig mest naturligt. Din partner ved godt, at du gør det for at vise du nyder det, og for at booste hans selvtillid.

  1. Støn, men ikke for højt

Han kan godt hører dig, i er jo så tæt på hinanden som man kan være. Det derfor okay at stønne, men prøv at gøre det mere intimt. Stille og roligt tæt på hans ører, så han kan mærke din ånde. Det giver en fantastisk følelse.

  1. Hvisk til ham/hende Sex-med-lyd----intext_1

Nogle fortrækker at snakke under sex, altså med en sexet stemme, om hvad man godt kan lide, og hvad partneren skal gøre, mens andre undgår at snakke sammen. Faktisk kan en kort sætning som ”bliv ved” eller ”det er dejligt, det der” være med til at øge partneres selvtillid endnu mere, og samlejet vil blive helt vildt godt.

  1. Suk, men gør det sexet

Han/hun gør noget godt, lige der hvor det føltes helt ubeskriveligt dejligt, hvad gør du? Du laver et vildt sexet og længselsfuldt suk, som giver partneren en bekræftelse på, at det er virkelig godt det han/hun har gang i.

  1. Happy ending, de sidste ord

Slut samlejet af med, at udvise din seksuelle selvsikkerhed. Hvisk ”åh ja” eller ”jeg kommer” i partnerens ører.

Til allersidst, husk altid at finde din egen måde, at vise din partner at du nyder jeres sex. Det gør sexlivet så meget bedre for jer begge.