Skal du købe sommerhus? Djursland er den oversete perle i Jylland

Denne artikel indeholder reklamelinks

Sommerhus Djursland

For rigtig mange mennesker, der skal købe sommerhus eller overvejer at gøre det, vil tankerne ofte gå på områder som Rørvig i Odsherred, Blokhus i Nordjylland eller Nysted på Lolland. Det er nogle af de klassiske sommerhusområder i Danmark.

Det betyder både, at der er væsentligt tættere befolket om sommeren, og mange tager jo væk i sommerhus for at få lidt en lidt mere afslappet ferie, men det driver også priserne op. Og vi danskere kan godt lide en god handel.

Hvis man gerne vil gøre sig en god handel med sommerhuse, skal man altså kigge på andre steder på Danmarkskortet. Et af dem kunne være Djursland, som ofte bliver overset i denne sammenhæng.

Djursland er naturligvis et stort område, men det betyder også bare, at der er flere muligheder for at finde det, lige præcis du gerne vil have.

Tæt på byer i sommerhusene

Hvis man gerne vil være i nogenlunde afstand fra de større byer, selv når man er i sommerhus, er Djursland et godt sted at kigge. I den vestlige del af Djursland er man i fornuftig afstand fra både Randers og Aarhus, som trods alt er nogle af landets største byer.

Hvis man skal kigge på bestemte områder, kunne det være områder omkring byer som Allingåbro. En ejendomsmægler i Allingåbro vil kunne hjælpe med at finde det helt rigtige sommerhus i området.

Ejendomsmægleren i Allingåbro kender selvfølgelig også lidt til de omkringliggende områder, så hvis man hellere vil omkring byer som Auning eller Ørsted, som er tæt på, kan ejendomsmægleren hjælpe med det.

I Allingåbro og omegn er der flere hyggelige aktiviteter som skinnecykler på den gamle jernbane, kanoture og meget mere.

Kontakt med naturen

Mols bjerge

Djursland er også kendt for Mols Bjerge og nationalparken opkaldt efter området. Det er nok den mest kendte naturplet – som jo altså er ganske stor – men det er ikke den eneste, og der er rig mulighed for at komme tæt på naturen, hvis man ønsker det.

Hvis man er til sommerhuse, som er omgivet af natur, kan man også finde dem på Djursland. Midt på ’Jyllands næse’, er der rige muligheder for at finde sommerhuse tæt på skove eller på Nationalpark Mols Bjerge, som også er en tur værd.

Og naturligvis er hele Djursland omgivet af vand, så det er let at komme tæt på havet. Kattegat omkranser det meste af Djursland, og både Kalø Vig og Ebeltoft Vig er flotte bugter, der har gode strande.

Tag fat i en ejendomsmægler

Det er altid svært at vide, hvad der egentlig er på markedet, men det er lige netop det, en ejendomsmægler kan hjælpe med. Derfor kan man altid kontakte en ejendomsmægler i det område, man gerne vil undersøge, for at høre om mulighederne.

Som regel har de tid til at få en snak om, hvad man kunne tænke sig af et sommerhus i forhold til størrelse, pris, beliggenhed og alt det.

Derfor lyder opfordringen på at få fat i en ejendomsmægler, som kan sætte ind bedre ind i mulighederne. Måske har ejendomsmæglerens erfaring noget at sige, som du ikke havde tænkt på.