Skal sommervægten stilles tilbage?

Denne artikel indeholder reklamelinks

saadan stiller du vaegten tilbageI påsken måtte vi sætte uret en time frem, idet vi er gået ind i sommertid igen. Nu begynder foråret – solen skinner, dyrene kommer frem og naturen springer ud igen. Det er en positiv tid, og vi mennesker bliver gladere og får en ny energi til at opnå ting i livet.

Når sommeren nærmer sig, begynder vi at tænke mere og mere over, hvilket tøj vi skal gå i. temperaturen stiger og vintertøjet pakkes væk. Det betyder også, at sommertøjet skal findes frem, men passer det stadig i størrelsen – eller er det mon krympet inde bagerst i skabet henover vinteren?

Find sommertøjet frem, måske trænger du til at få et andet syn på din krop. Vinteren tager nogle gange hårdt på os, og kiloene kommer snigende. De skal af nu, og motivationen og lysten til at tabe sig er større end den var i december måned.

I denne artikel kan du læse om mirakelmidlet til vægtabt samt få gode råd til, hvordan du taber dig inden sommertøjet skal findes frem igen.

Mirakelmiddel til et synligt vægttab

her er svaret paa hurtig vaegttabDu har sikkert hørt det før – protein er godt til musklerne, især hvis man træner meget, og derfor har vi fået en tendens til at forbinde protein med store stærke fyre. Dette syn skal vi have vendt, for protein kan meget mere end at træne muskler.

Mange prøver diverse kurer og gør alt for at komme ned i vægt – protein kan hjælpe dig. Det kan reducere din vægt, samtidig med at dine muskler bliver større og stærkere. Dertil er proteinholdig mad og mere mættende, så det kan sagtens betale sig, at gå efter denne metode – hvor protein er en stor del af din kost.

Protein er meget vigtigt for kroppen, og er en del af vores byggegrundlag. Muskelmassen bliver bygget af protein – og efter træning kan protein hjælpe musklerne og kroppen med at restituere hurtigere.

Hvis du synes dette lyder som en fantastisk måde at gå ned i vægt på, samtidig med at musklerne forbliver stærke, så skal du gå efter fødevarer med højt proteinindhold. Det er madvarer som æg, skyr, mager fisk, kylling og kikærter.

Gode råd til sommervægten

husk at drikke rigeligt med vandFor at komme i sommertøjet mangler du muligvis at smide de 5 kilo, der har sneget sig på gennem vinteren. Kostomlægning kan være svært, og proteinrige fødevarer kan ikke alene gøre hele arbejdet, i hvert fald ikke, hvis du vælger stadig at spise hvidt brød og andre madvarer med mange kalorier. Derfor bør du få lavet et træningsprogram, eller bare være en smule mere aktiv i din hverdag.

Det behøver ikke være besværligt eller kedeligt at træne, og med gode vaner kommer man langt. Drik for eksempel vand i stedet for andre drikke, lad dig ikke belønne i form af usunde sager, og drop de høje kalorieholdige madvarer.

Du kan nøjes med rask gang, en cykeltur, sjipning eller noget helt fjerde. Dyrk det motion, som du selv synes er sjovt – det skal være hårdt, og pulsen skal komme op. Husk på, at du selv er herre over dit vægttab, og den eneste du snyder eller giver mere arbejde er DIG SELV.