Skønhedstricks – Dem må du prøve!

Mode,-SkønhedstricksMange mener at skønhed kommer indefra, men det er vi bestemt ikke enige om. Skønhed er hvad vi selv gør det til, for det er vores udseende, og det er et valg man selv tager.

Det må være den halve sandhed, når nogen mener, at skønheden kommer indefra. Det er en gammel talemåde ”skønhed kommer indefra”, og den trænger hvis selv til en makeover.

Skønheden kommer udefra, og sådan dyrker vi det i vores kultur. Det den måde du fremstår på altså fremtoning, og måden du fører dig frem på. Det er meget kommunikativt og på den måde skaber man opmærksomhed omkring sig selv.

Viser du verden, med dit ydre, at du gør noget ud af- og sætter pris på dig selv, så vil andre automatisk også behandle dig derefter. Det betyder nemlig meget, hvordan vi ser ud, og det har indvirkning på hvordan vi har det. Dit udseende kan give dig energi, forøge din måde at handle på, og kan ændre dine følelser basalt set.

Nu har vi konstateret at det skønhed ikke nødvendigvis kommer af det indre, fordi udseende betyder meget. Hvad sker der så, når vi møder nye mennesker? Dømmer vi dem på deres udseende, eller ser vi helt bort fra det? Det er svært at komme uden om, for alle kigger på udseendet og mange er gode til at dømme på det på forhånd.

I takt med at vi bliver mere opmærksomme på udseende og kommunikation, efterspørger mange nogle gode tips og tricks til skønhed. Her kommer nogle af de bedste:

Skønhedstricks

Parfume:
Vi elsker at dufte godt, og det betyder meget for os, at andre også synes det. Men hvordan får man de dejlige dufte fra parfumerne til at holde længere? Inden du påfører parfumen gnider du en smule læbepomade eller vaseline på huden, der hvor du vil sprøjte parfumen på, så vil duften holde længere. Dertil er det også bedst, at tage parfume på der, hvor kroppen er varmest dvs. håndled, bagkæbepartiet eller kavalergangen. Her ligger pulsårene lige under den tynde hud, og parfumen får altså rig mulighed for at udvikle sig.

Endnu et parfume tricks er, at hvis du er en af dem, som bestemt ikke har lyst til at komme parfume direkte på huden, men som heller ikke har lyst til at lugte dårligt, kan du komme parfume på din hårbørste også rede dit hår med den. På den måde får du håret til at dufte fantastisk og huden kommer ikke i kontakt med parfumen.

Ødelagt øjenskygge:
Du har sikkert prøvet det her: du skal have pudder eller øjenskygge på, men den er gået i tusinde stykker, og du kan ikke bruge den. What to do? Skal man købe en ny, eller kan det redes. Heldigvis kan det redes på en meget enkel måde. Du tager den ødelagte pudder eller øjenskygge. Hælder stumperne ned i en frysepose og maser det helt i stykker. Herefter puttes pulveret tilbage i beholderen. Så tilsætter man en lille smule isopropylalkohol, og det skulle gerne blive til en ensartet masse. Brug en kniv til at få rørt det ordentlig sammen. Lad den stå natten over, også er den klar til brug igen.

Neglelak:
Du skal have neglelak på, og tiden er knap, for du skal ud af døren og af sted snart. Du bruger alle dine kræfter og alt forlang tid på at få låget af din neglelak. Heldigvis findes der et smart trick til en nem og hurtig måde, at få et fastgroet neglelaks låg af. Du tager blot et køkkenelastik og snoer det stramt omkring låget på neglelakken. På den måde bliver det meget nemmere at få ordentlig fast rundt om låget, og så kan du bare skrue det af uden bøvl. Man kan også bare huske at rengøre gevindet på neglelakken med lidt neglelakfjerner, for så gror låget ikke fast.

Inden overstående situation skal du lige have fjernet det gamle neglelak, for det ser ikke pænt ud længere, og du kan ikke tage af sted med halv gamle neglelaksrester. Men hvor er neglelakfjerneren? Brugte du det sidste, sidste gang? Heldigvis findes der en løsning. Du tager blot et lag neglelak ovenpå og tørrer det af igen efter et øjeblik. På den måde vil du kunne fjerne begge lakker. Genialt.

Hvis du har lidt mere tid kan du også lave din egen neglelakfjerne. Den er kemikaliefri og super nem at lave der hjemme. Alt du skal bruge er: Citronsaft og eddike. Bland de to ting, lige meget af hver og dyb dine negle heri i ca. 10 til 30 sekunder. Herefter tørrer du neglene over med et stykke vat og gentager hvis det er nødvendigt. Det kræver lidt knofedt at bruge denne metode, men den er skånsom for både dig og miljøet.

Et sidste neglelak tricks, men også det ældste af sin slags er at opbevare neglelak i køleskabet. På den måde udtørrer de ikke. Er din neglelak allerede blevet tyk og helt umulig at ligge på, så kan du komme den i køleskabet i en lille halvtime, hvorefter den vil blive mere flydende.

Mascara:
Du har købt en ny mascara, men hvad gjorde du ved den gamle? Smed du den ud?

Hvis du renser den med makeup fjerner kan du bruge den til, at rette øjenbryn til eller hvis den nye mascara klumper lidt, så brug den gamle til at fjerne klumperne fra vipperne.

Begynder din mascara at blive tør, og du føler ikke den er mere værd, så bland lidt kontaktlinse væske i. bare et par dråber og din mascara er god som ny igen. Du kan også komme mascaraen ned i noget varmt vand, hvis den er ved at udtørre. Låget sal være skruet godt på, så der ikke kommer vand ned i mascararen. Når den har lagt i det varme vand i ca. 5 minutter vil den være klar til brug igen.

Du kan også bruge mascara som eyeliner, hvis eyelineren er væk eller du er løbet tør. Tag en lille pensel med skrå hår og dup den på mascaraen. Herefter kan du male med den, som var det en eyeliner.

Hårnåle:

Håret skal sidde godt, og nogle gange er der bare brug for hårnåle. De er ikke altid nemme at arbejde med, men sprøjter du hårlak på inden du sætter hårnålen i håret, vil den holde meget bedre.

Tandbørst:
Tandbørster kan bruges til meget mere end bare at børste tænder. De kan bl.a. rengøre steder, hvor du ikke kan få andre skrubbe ting ind. En ting du ikke tænker over til dagligt, er hvad du udsætter din hårbørste for. Når du reder hår kommer der skidt, fedt og gamle hårprodukter på børsten. Det kan give negativ effekt på frisuren og hårets renhed. Derfor skal du rense din hårbørste. Vand, sæbe og en tandbørst, og vupti så er hårbørsten igen klar til brug.

Barberblad:

Barberblade er ikke ligefrem billige, og du vil gerne have dem til at holdere længere. Derfor skal du huske at vaske og tørrer bladet af efter brug. Bliver skraberen liggende i badet, vil den ruste med tiden. Vil du forlænge dens levetid endnu mere, kan du gnide olie på bladene, f.eks. oliven olie. Olien holder igen rust væk – og virker også på dine stegepander.