Tag naturen med ind

Denne artikel indeholder reklamelinks

I dag er det meget populært, at tage dele af den skandinaviske natur med ind i hjemmet. Det er både i form af indretning og madlavning. Der findes mange måder, at flette naturen ind i det ”normale” hjem.

De seneste år har vi set naturen i hjemmet, og det er meget populært i mange hjem. Naturen giver ro og det giver din indretning et fint tvist sammen med de øvrige ting i hjemmet.

Naturmaterialer er så skønne, og de passer ind overalt. De gør os glade, og man kan skåne miljøet ved at tænke anderledes og bruge naturen i stedet for skadelige materialer. I bund og grund handler det om at passe på miljøet og vores omgivelser. Naturen skal være velkommen i alle hjem.

Natur og andre stilarter

Konceptet med natur i hjemmet startede med små elementer, som blev bragt ind i hjemmet, for at skabe et råt look i en af de mange former for stilarter der findes. Danskere er begyndt, at tænke mere og mere på miljøet og naturen. Mange har taget denne skandinaviske stil til sig, og nu kan vi faktisk kalde det en stilart.

Denne skønne og miljøvenlige stilart går hånd i hånd med både den moderne stilart og ikke mindst den romantiske stilart. Man behøver derfor ikke skifte alle hjemmet pynteting og møbler ud, for at få plads og skabe god harmoni mellem de forskellige møbler. Naturen kan mixes med alt, og det er det der gør det så perfekt.

Det er bl.a. blevet meget populært, at lave et tøjstativ ved hjælp af naturen. Man finder en lang gren i naturen. Måske dette kan være første skridt til en hyggelig skovtur med kæresten eller børnene? Grenen hænges op i loftet med en go afstand til gulvet, så dit tøj kan hænge derpå. Nemt, billigt og virkelig flot.

Skøn natur, råt beton og romantisk skind

Der findes uendelig mange måder, hvorpå man kan byde naturen velkommen i hjemmet. Hvis man er ny inden for indretning, så kan man starte i den bløde ende, og skaffe sig nogle træstubbe, som man med fordel kan anvende som natborde i soveværelset eller sofaborde i stuen.

Der er ingen grænser inden for denne stilart. Det handler om at tænke kreativt og moderne. Ved at anvende naturen i indretningen, passer vi på miljøet, da naturen er fyldt med genbrugsmaterialer som træ, skind, papir og andet.

Sammen med denne stilart er det også blevet populært, at støbe beton gulv, og på den måde imitere naturens materialer. Denne løsning er ret dyr, og nok ikke den mest anvendelige til nybegyndere. Smuk kan det blive, med rå betongulv op imod naturens skønne materialer, bløde og feminine tekstiler.

Naturen i butikkerne

Faktisk behøver man ikke være kreativ, for at følge denne stilart. Idet det er blevet så populært, som det nu engang er, har butikkerne selvfølgelig fået naturen ind i butikken og sælger indretningsobjekter i naturmaterialer.

I butikkerne finder man lysestager, skåle, vaser, belysning og meget mere. De fleste af disse objekter er lavet af genbrugsmaterialer i form af træ eller lignende. Det er også muligt at krydre sin bordopdækning med den skandinaviske stilart, da man også kan finde servietter, duge og lignende med natur print på som f.eks. træer, blade, blomster, ulve, elge og meget mere.

Skind er også blevet populært, og nærmest en stilart for sig selv. Det er et pynteobjekt som kan lægges i sofaen, på stolen eller andre steder i stedet for en pude eller et tæppe. Det er også set, at man betrækker nogle puder i sofaen med skind, for at bryde stilen og gøre indretningen mere speciel.

Der er rigtig mange muligheder inden for denne stilart, og det er kun fantasien der sætter grænser. Stilarten behøver ikke være dyr at følge, da mange genstandende er genbrugsmateriale, som man selv kan hente i naturen.