Tag strandlooket med indenfor og forlæng sommeren

Denne artikel indeholder reklamelinks

Til sommeren hører brune ben og langt løst hår. Hvis sommeren er grå og kedeligt eller alt for hurtigt overstået, så er der alligevel en mulighed, hvorpå du kan snyde dig til et lækkert strandlook, både for dit ydre og i dit hjem.

Den danske sommer er ofte lidt for kedelig og lidt for fyldt med regnvejrsdage. Det betyder for de fleste danskere, at de savner sol og sommer og ikke mindst det look det giver dem.

Hvis ikke du har en dejlig lang ferie at se frem til i sydens sol, og den danske sommer byder på lidt for mange af de kedelige dage, så er der alligevel nogle goderåd at hente, hvis det er strandlooket, du længes efter. Her kunne der både være tale om din egen krop og omgivelserne omkring dig.

Fyld dit ydre med strandlooket

Er du den heldige ejer af et lækkert langt smukt hår, så er der ikke lang vej til de lange smukke strandlokker. Du kan med fordel investere i en saltvandsspray, så du kan skabe et naturligt strandhår.

Hvis ikke du er så heldig, så kan du med fordel investere i hair extensions og dermed skabe dit eget smukke sommerhår. Her kan du selv bestemme længden og volumen og hvis det er ønsket kan du endda få hair extenstions med permanent fald.

Smukke brune ben er også et must til det fuldendte strandlook. Hvis ikke solen titter frem på himmelen, er der heldigvis mange muligheder for alligevel, at få disse lækre brune ben. Man kan eksempelvis gå i solarium eller investere i en selvbruner. Hver creme har deres egen brugsanvisning, hvor man kan finde vejledning til, at finde den helt rette kulør.

 Strandlook i dit hjem

Det kan være svært at skabe en sommerstemning i hjemmet, hvis regnen slår mod ruden. Men også her er der hjælp at hente. Det handler blot om at være kreativ i sin tankegang.

Man kan sige, at det kort sagt handler om at skabe en stemning, som oser af sommer. Dette kan man ganske enkelt gøre, ved at stille sansernes sult. Her er der tanke på, høresans og synssans, samt smagssans.

Synssans: Skab en god stemning i dit hjem ved at bringe naturen ind i hjemmet. Find sten og muslingskaller på stranden. Pryd dine vindueskarme og borde med de smukke udsmykninger. Lav et dekorativt fad med sten, strandsand og måske en lille buket af havens farverige blomster.

Sørg for at der er pænt og ryddet op i hjemmet, så stemningen ikke falder for hurtigt til jorden. Rene og opryddede omgivelser vil automatisk skabe en bedre stemning.

Høresansen: Med lidt lækkert sommermusik, eller måske et klip med havets brus kan være med til at lukke sommeren ind i hjemmet. Du kan åbne rigtigt op for dine sanser, hvis du prøver meditation til denne stemningsmusik, som eksempelvis kunne være fuglesang eller andre lyde, som minder dig om den varme sommer. Med meditation kan man stimulere sanserne så meget, at man måske vil opleve en prikkende varm fornemmelse på huden, som om solen varmer dig.

Smagssans: Nyd sommerens mange frugter, trods det dårlige vejr. Nyd hvert stykke og luk øjnene og forestil dig at du sidder ude i solen og nyder det gode vejr.

Nyd dig selv og omgivelserne

Når du har stillet alle dine sanser, vil du automatisk opleve en spredende glæde og energi i din krop og til dine omgivelser.

Det er ganske vist en kunstig opstilling, men glæden og energien du får herved, er ikke kunstig, den er lige så ægte, som havde du fået den en virkelig lækker sommerdag.