Tid til bløde ben med hårfjerningscreme!

kvinde i badekar barberer benAlle kvinder ønsker velplejede og glatte ben, men ofte giver en barbering både indgroede hår og røde knopper. Der er mange former for hårfjerning, men ikke alle er lige behagelige eller langtidsholdbare. Det er hundrede gange lettere og hurtigere at fjerne hårene over roden, men hårene finder hurtigt sin vej tilbage, og dine ben er ikke glatte mere end et par dage.

Mange tror at hårene bliver hårdere og kraftigere af barbering med skraber, men dette er blot en myte. Ofte føles det som om, at man får stridere hårvækst af barberingen, men det er blot fordi, hårene er tykkest der hvor skraberen skære dem over.

extrem-haarfjerningSå tæt på roden som muligt

For at få et resultat som holder i op til en uge, kræver det, at håret bliver fjernet så tæt på roden som muligt. På den måde sikres det også at hårene vokser ud med runde ender, som gør huden meget blødere at rører ved, når hårene kommer igen.

Hårfjerningscreme er en hurtig og smertefri måde at fjerne hår på og opnå det ønskede resultat. Til denne form for hårfjerning anbefales produkter som Veet hårfjerningscreme. Ikke alene får du et resultat der holder længe, men du får også silkebløde ben og velnæret hud. Det er dog vigtigt at følge produktanvisningen nøje, da det er skrappe produkter, der arbejdes med.

Hvis man ønsker et resultat der holder i flere uger, skal man bruge en hårfjerningsmetode, der helt fjerner hårrødderne. Denne metode gør, at det tager længere tid for kroppen at opbygge hårene på ny, og derfor vil hårene tage længere tid om at vokse ud igen.

I stedet for hårfjerningscreme kan voks, gel eller laserbehandling være en mulighed. Alle tre metoder er effektive og kan bruges til både bikinilinje, arme, ben og armhuler.

Pas på din hud

Ved disse hårfjerningsmetoder er det vigtigt at passe godt på sin hud. Hårfjerning med voks eller hårfjerningscreme er meget hårdt ved huden, da det fjerner hudens naturlige lad af døde hudceller. Netop derfor kan huden virke meget irriteret efter hårfjerning, eftersom kroppen straks begynder at sende nye hudceller op til hudens overflade.

Det er altså vigtigt i takt med skønhedsprojektet at fugte din hud og give den næring, så behandlingen har den ønskede effekt. Dette kunne evt. være en god fugtighedscreme uden parfume.

Det er vigtigt at huske på, at barbering giver små rifter i huden, og ofte kan man godt bløde lidt nogle steder efter hårfjerning på benene, da det er hårdt for huden at hårsækkene bliver revet ud. Derfor er det vigtigt at bruge en creme, som ikke irriterer din hud yderligere, men derimod giver den ro og næring. Produkter, der egner sig godt til dette kunne f.eks. være The Cool Fix fra Shaveworks, Panthenol eller almindelig kopattesalve.

Generelt vil din hud være mere sensitiv efter hårfjerning, derfor er tager det typisk mellem 24-48 timer for huden at genvinde sin styrke efter behandling.

forfaerdet kvine studerer hendes ben under lup