Tips til indretning af badeværelset

Denne artikel indeholder reklamelinks

Trænger dit badeværelse til et ansigtsløft? Få inspiration til indretning af badeværelset, og gode tips til, hvordan du gør dit badeværelse mere personligt.

indretning-af-badeværelse

Badeværelset er et af de vigtigste rum i boligen, da det er et af de første rum vi starter vores dag i, og et af de sidste rum, vi slutter dagen i. Derfor er det for mange også et rum, der gerne må være indbydende, hjemligt og hyggeligt. Men badeværelset er ofte et af de sværeste rum at indrette, fordi det i mange tilfælde er det mindste rum i boligen, og fordi det ikke uden videre er muligt at flytte rundt på interiøret.

Hvis du gerne vil have et mere personligt eller luksuriøst badeværelse, er der dog flere ting du kan gøre. Bliv klogere på, hvordan du kan indrette dit badeværelse herunder.

Nyt badekar, bruser eller håndvask

Har du plads nok til et badekar, kan dette i mange tilfælde være med til at give et mere luksuriøst præg til badeværelset. Et badekar kan fås i mange forskellige typer, så det også kan passe ind i dit badeværelse. Hvis du ikke har så meget plads, kan et hjørnebadekar være en god mulighed, mens et fritstående badekar kan være en fordelagtig løsning, hvis pladsen er til det. Et badekar passer godt ind i den klassiske og nordiske stil og giver en skøn luksuriøs spa-stemning i badeværelset.

Hvis ikke pladsen er tilstrækkelig nok til et badekar kan en ny brusekabine eller bare en ny bruser også være med til at give badeværelset et ansigtsløft. Vælg en brusekabine med mørke fliser og en bruser i messing til at skabe et råt luksuriøst look til badeværelset eller en brusekabine med fliser i lyse nuancer for et mere klassisk look. Hvis du skal have nyt bad, kan det desuden være en god idé også at udskifte håndvasken og toilettet, så det hele passer sammen stilmæssigt. Dette vil give et mere stilrent og gennemført badeværelse.

Skal du have installeret et nyt badekar, bruser, toilet eller en ny håndvask, kan det være en god idé at kontakte denne VVS i Randers, som er specialiseret inden for montering og installation af badeværelsesudstyr. Denne VVS kan desuden hjælpe dig med at finde det rette badeværelsesudstyr, der passer sammen stilmæssigt, og som samtidig passer til dig, så din personlige stil kommer til at skinne igennem.

Det er de små ting der tællerhaandklaeder-til-badevaerelset

Udover at udskifte de bærende dele af badeværelset som toilettet, badekarret, bruseren eller håndvasken, kan det også være en idé at kigge på de mindre ting og de små detaljer, hvis du ønsker at gøre dit badeværelse mere personligt. Særligt håndklæder, bademåtte og bruseforhæng kan være med til at udtrykke din personlige stil på badeværelset.

Vælg store håndklæder og en blød bademåtte i flotte varme nuancer til at live badeværelset op og skabe en hyggelig spa-stemning på badeværelset. Hvis badeværelset er lyst kan et bruseforhæng i mørke nuancer samtidig være med til at skabe en flot kontrast på badeværelset. Er badeforhænget desuden lavet i en lækker og god kvalitet, tilfører det et ekstra luksuriøst præg til badeværelset.

Du ved sikkert allerede, at der findes utallige badeværelsesartikler på markedet, som kan være med til at sætte et personligt eller luksuriøst præg på dit badeværelse. Tandbørstekrus, sæbeskål, toiletbørste eller håndsæbedispenser kan alle bruges til at skabe lige præcis dét udtryk du ønsker.

Derudover kan bakker til alle dine hud- og hårplejeprodukter, små skåle til smykker, duftlys eller duftpinde og flotte grønne planter være med til at skabe en hyggelig og hjemlig stemning på badeværelset samt gøre dit badeværelse mere personligt.