Træn dig til en perfekt numse

Denne artikel indeholder reklamelinks

I sidste uge skrev Style & Trends om det at elske sin krop. For i dagens Danmark vil kvinder gerne have en helt perfekt krop. Men hvad er den perfekte krop egentlig? Alle mennesker er forskellige, og derfor har alle forskellige kroppe. Hvilken krop er så perfekt? Det er der helt forskellige meninger om, heldigvis.

For nogle er den perfekte kvinde krop en, der kan opfylde mandens drøm, om nogle smukke bryster, en flot talje og ikke mindst enden skal også være god – når enden er god, er alting godt.

Medierne har været store ikoner for, at kvinder i dag skal gøre så meget for, at leve op den og få den perfekte krop. Kvinder har mange ting de skal leve op til, og det gælder om at være pænest og have den flotte krop. Derfor er bl.a. træning og sund kost en stor del af mange kvinders hverdag. Den ugentlige løbetur er ikke længere nok, og man skal helst have en viden inden for træning.

Træning giver perfekt bag

Træn-dig-til-en-perfekt-numse--intext_1Uanset hvad dit ønske og dine mål er til din numse, om den skal være fyldig eller spændstig, så er træning vejen frem til en lækker mås. I diverse fitnesscentre ved de godt, at mennesker ikke er ens og ikke har samme ønsker og behov, og derfor tilbyder de individuel træning med en træner, så i kan ligger træningsplaner sammen, så du får dine egne ønsker opfyldt.

Med en masse træning bliver det pludselig muligt, at forme kroppen som man ønsker den. Du kan træne dig frem til mange ting. Ønsker du brede skuldre, små faste bryster eller en rund lækker røv, så er det bare at komme i træningstøjet, og få lagt et program, der giver dig dette.

Numsens form afhænger af to ting. Først handler det om sædemuskulaturen og derefter mængden og selvfølgelig placeringen af fedt og fedtvæv. Sætter man sig godt ind i, hvordan kroppen fungere herunder især numsen, så skal man nok finde ud af, hvordan man får den numse man går og ønsker dig.

Vi kan konstatere at ingen mennesker er ens. Alle har forskellige kroppen, og derfor også forskellige udgangspunkter, når vi snakker om muskelmasse og fedtvæv – det gælder også numsen. Du vil sikkert opdage, at det enten er let at forme kroppen, som man ønsker den eller også vil du synes at det er krop umuligt. Det er igen fordi ingen er ens, og visse ting er nemmere for nogle end andre. Men alle kan bruge styrketræning og øvelser, for at nå deres mål.

Få øje på sagen

Træning er ikke bare træning. Der er mange holdninger og meninger om, hvad træning er. For nogle er det at tage trappen, eller cykle på arbejde, mens det for andre er mere ekstremt. Der er nemlig rigtig mange måder at træne på, og desværre tror mange, at de kan nøjes med en løbetur og få en flot tonet krop af det. Det er desværre ikke tilfældet. Vil man gerne gå mere i dybden, og få formet kroppen rigtig og som man ønsker det, så er der mange ting man skal have styr på, og som man Træn-dig-til-en-perfekt-numse--intext_2bør sætte sig ind i.

Den numse du ønsker dig kommer ikke af en løbetur. Du skal sætte dig ind i, hvilke øvelser der skal til, for at få trænet de rigtige muskler i numsen. Disse styrkeøvelser kan former kroppen mere eller mindre som man ønsker det. Det vil i nogle tilfælde være umuligt, især hvis den lille petite kvinde ønsker en fyldig runde numse. Heldigvis kan musklerne meget mere end vi går og tror, og der er stadig håb for sådanne kvinder.

Det du skal gøre er, at melde dig ind i et fitnesscenter, hvor det er muligt at få en personligtræner og lavet et træningsprogram. Træneren vil kunne hjælpe dig, og de lytter gerne til dine mål og ønsker uanset hvor himmelhøje forventninger du har.