Trænger forholdet til ny sexenergi?

her er svaret paa bedre sexKærlighed er rart, især når det er ægte og fuld er energi. Det er ikke altid sådan det hænger sammen, og slet ikke hvis man har været i et forhold i flere år. I Danmark går det rigtig skidt med parforholdene, hvor omkring halvdelen af gifte bliver skilt, og derudover kommer de parforhold som ikke har indgået ægteskab. En kurver som fortsætter i samme retning – men hvorfor er vores samfund blevet sådan?

Det er synd og skam at vi piner parforholdet, og prioriter alt andet end at få det til at fungere. Der er flere ting der er vigtige i forhold til at være i et parforhold. Her spiller bl.a. sex en stor rolle, også selvom du ikke selv mener det.

Sex er en del af vores natur, og vi har hver vores behov. Vi er alle forskellige og det er parforhold også. Dog ved de fleste, single eller i parforhold, at sex er vigtigt. Det betyder mere end vi aner, og derfor er det vigtigt, at vi gør noget ud af at tilfredsstille hinanden. I denne artikel kommer vi med nogle gode idéer til, hvordan man kan pifte det seksuelle, i et hvert parforhold, op igen.

Undgå at smelte sammen – i er to individer

faa et bedre sexliv saadan herEt parforhold har flere faser, men det er meget forskelligt, hvornår man skifter fase. Mange elsker den første fase som er forelskelsen. Her er alt fantastisk og man går rundt i sin egen lille boble og elsker tilværelsen. Er man ikke gode til at bevare denne forelskelse går forholdet hurtigt i stå og ned ad bakke. Forelskelsen dæmpes og bliver til almindelig kærlighed, hvor man stadig holder af og elsker hinanden. Et stadige man nemt kan holde i mange år, hvis ellers man husker at være sig selv, men også give plads til hinanden.

 

Det handler ofte om respekt og behov. Går denne fase også over er der ikke meget tilbage – måske bliver man sammen, fordi andet ville være underligt. Eller også har man opgivet at finde kærligheden igen. Kærlighed er to mennesker der elsker hinanden, så husk på, hvorfor i fandt sammen og genopliv jeres forhold, hvis det går i stå. Der er altid nogle metoder, der kan tages i brug, også efter mange år sammen.

Det vigtigste af alt er, at i holder af, elsker, og respektere hinanden forskelligheder. I er ikke en person, og det skal i især huske på. I er et par – et par som går op i jeres forhold, fordi i elsker hinanden. Er det svært, at finde gnisten igen, så pust liv i sexforholdet.

Seks gode tips til fornyet sexenergi

Din kæreste, forlovede eller mand vil elske dig for, at gøre lidt mere ud af jeres seksuelle del af parforholdet. Sex kan gå hen og blive det samme hver eneste gang, og det slukker sommetider for lysten. Derfor er det en rigtig god idé, at samle inspiration udefra. Spørg dine veninder eller søg på google. Der er masser af muligheder, og nogle gange handler det om, at prøve grænser af.

1. Hvem har magten?

Er der faste roller, når i dyrker sex? Det kan der nemt opstå, når man har været i forhold med den samme i længere tid. Det skyldes, at det ofte er den samme partner, der tager initiativet til at dyrke sex, skifte stilling og hvad der nu ellers skal ske.

Prøv derfor at bytte om på magtrollen. Hvis det er dig, der allerede har denne rolle, så tal med din partner om det, eller bed ham eller hende om at tage styringen. Har du ikke denne rolle, så tag den. Tag alle initiativerne, så det pludselig er dig der fører jer frem til målet.

Dette vil helt klart være med til, at give jeres sexliv ny energi og lysten vil stige – både hos dig og din partner. Søg mod nye muligheder og grænser, det sætter gang i lysten til hinanden.

2. Tag tøjet af med det samme

I et langvarigt parforhold er der rutiner, nattøj og kedelige godnatkys. Netflix er ikke som de siger, for serien i begge følger med i, er for spændende og i kan jo altid dyrke sex på et andet tidspunkt.

Drop alle overvejelser om, hvornår og hvordan det passer bedst. Udskyd ikke dine lysten, heller ikke selvom serien på Netflix er spændende – man kan spole tilbage! Gør det du har lyst til, det overrasker både dig selv om din partner. Tag tøjet af fra starten af, det vil nok ikke gøre din partner noget.

Dette fremmer lysten, især fordi i ikke omgås nøgne hele tiden. Ved at være nøgen fra start af, skal der ikke overvejes om gulvet er beskidt eller om det er for koldt. Just do it.

3. Forspillet må gerne være længere

faa svaret paa laengere forspil herForspil er ikke ligefrem prioriteret, når man har været i parforhold længe. Pludselig handler det bare om, at få tilfredsstillet sig selv og muligvis også sin partner, men det må ikke tage ret lang tid, så derfor springer vi hurtigt over forspillet. Derudover har man ofte sex på de samme tidspunkter og de samme steder, fordi det er rutinen.

Udforsk og prøv at lege med nogle forventninger omkring sex, på steder og tidspunkter som ligger udenfor jeres rutine. Det kan være i form af frække sms’er, sexede billeder i løbet af en almindelig dag, eller køb af sexlegetøj. På den måde får han nogle forventninger om, at du har helt vildt meget lyst til ham, og når i ses efter arbejde eller skole, så er hjernen indforstået.

4. Benyt rollespil

Rollespil er for nogen meget svært at tages seriøst, men der er mange måder at gøre det på. Det behøver ikke være i soveværelset, men kan sagtens være at i leger, at i er på jeres første date IGEN. Tal om jer selv, flirt og lev jer ind i legen.

Det er forførende og meget sjovt. I kan også tale om jeres første tid sammen, hvad i lavede osv.

5. Lav et spil med jeres lyster

For at udfordre jeres lyst og de behov i har til sex og krælighed, kan et spil med hver jeres lyst være både udfordrende, spændende og sjovt. Det sætter gang i lysterne, allerede når i sidder og skriver de små sedler. Aftal hvor mange sedler i skal tage pr. dag eller gang i har sex, og på den måde bliver det en leg.

Husk at, i ikke må skrive 30 sedler med den samme lyst.

6. Planlæg noget fræk sammen

Spontanitet er meget frækt, men det kan bestemt også være frækt at planlægge noget frækt sammen, som man derved kan se frem til. Det kan være i form af en sexet ferie, eller at i skal have sex et sted, i ikke plejer at have det. Igen udforsk seksualiteten.