Tre bogstaver, der kan redde forholdet

Det burde ikke være svært, men statistikker viser os, at kærlighed sjældent går som forventet og som lovet ved alteret i kirken. Utroligt nok bliver forfattere og eksperter ved med at udgive romaner om, nøglen til det perfekte ægteskab. Men er det virkelig så kompliceret? Der findes et lille ord på bare 3 bogstaver, som kan være nok til at holde familien sammen.

Kommunikation er en vigtig del af det at være i et forhold. Fungere kommunikationen ikke, så bliver det en lang sej kamp, hvis man orker det, og ellers slutter kampen tideligt. Kommunikationen skal fungere, og dermed ikke sagt, at man skal sidde op ad hinanden i flere timer om dagen, og have lange dybe samtaler.

Det ord på 3 bogstaver, der kan redde forholdet er, TAK. Det lille beskedne ord kan være nok til at redde parforholdet. Hvad tænker du mon nu? Kan det virkelig passe?

Sex-og-samliv,-ordet-der-kan-redde-parforholdet--intext_1Ordets betydning

Det beskedne ord ”tak” giver følelsen af at være værdsat. Derfor skal ordet selvfølgelig være en del af forholdet. Tak har en stor påvirkning og betydning for, hvordan man opfatter sit forhold til sin partner, og hvor meget man egentlig engagere sig i det, og om man har lyst til at blive i forholdet. Tror du på at det holder, eller vil du stikke halen mellem benene og løbe?

Hvis du skal tænke på andre problemer, der kan ødelægge parforholdet, så tænker du helt sikkert på økonomi, uenigheder omkring opdragelse, oprydning og rengøring. Dog er det oftest kommunikationen som står bag alle de andre problematikker.

Taknemlighed er en af de mest fremtrædende ting der bliver nævnt, når man stiller spørgsmål til parforholdet. Taknemlighed er altså en af de vigtigste ting, hvis man vil have et velfungerende parforhold.

Tak – Fjerner fokus fra det negative

I alle parforhold vil der nogle gange opstå problemer, store som små. Det er helt normalt, og der skal være plads til uenigheder, skænderier og opråb. Men det skal ikke fylde for meget, for det er ikke til at holde ud i længden.

Ønsker man, og det gør det fleste, at parforholdet skal holde så længe som muligt, så er man nødt til, at udvise taknemlighed overfor hinanden. Bruger man taknemlighed, og har det som nøgleord i forholdet, så vil ægteskabet eller parforholdet holde længere, idet man bruger taknemligheden mere og mere, kan formindske de andre problemer man skulle have i forholdet.

Sex-og-samliv,-ordet-der-kan-redde-parforholdet--intext_2Taknemlighed mindsker altså risikoen for skilsmisser, hvilken vi gerne vil undgå. Og den negative opfattelse bliver mindre og mindre, hvis bare vi husker på, at sige tak til vores partner. Utroligt, men sandt.

Respekt og kærlighed

Tak er en super nem måde, at redde parforholdet på. Men er et tak nok? Generelt er der flere ting, som hører sig til i et parforhold, om man har været gift i mange år eller ikke. Gensidig respekt er meget vigtigt, for at kunne leve sammen. Dertil skal man også udvise kærlighed over for hinanden, husk at kysse, kramme og hygge sig sammen.

Sex er meget vigtigere end man går og tror, og er også en del af kommunikationen. For sex giver tryghed og samvær, og ikke bare ren nydelse. Det er en af de dybeste måder at kommunikere på, fordi nøgenheden og følelserne viser tillid, og det at hengive sig til hinanden.

Den fysiske tilfredsstillelse bliver til elskov, også kan det især mærkes på kærligheden. Sex er det rene drug, og gør mange gode ting ved hjernen, hjertet og kroppen generelt.