Vi går mod lysere tider – tag foråret med ind

Denne artikel indeholder reklamelinks

indret med foraaretVinteren er snart omme. Dagene bliver længere, eller det føltes i hvert fald sådan, fordi der er lyst uden for i længere tid, og vi kan så små begynde at se tegn på den næste årstid. Vi kan vinke farvel og sige på gensyn til vinterens kulde og de lange mørke dage.

Årets næste sæson lægger lige rundt om hjørnet, og vi kan glæde os til naturens udspring, lunere dage og ikke mindst forårets dejlige dufte.

Indretningen bæger også præg af, at vi er klar til at tage imod foråret, for bl.a. påskelinjer og tulipaner har fundet vejen ind i mange danske hjem. Det er dog ikke de eneste detaljer, som dukker op i hjemmene i denne tid.

Læs med her, og få gode idéer til den kommende sæsons indretnings trend, og forårets mange muligheder.

Spændende nyheder

Vi er netop gået ind i marts måned, den allersidste vintermåned – og det betyder at foråret er på vej. Hvad skal der ske indretningsmæssigt? Alle kollektioner er gjort klar og er snart i butikkerne – det er spændende. Duften af foråret, de smukke blomster og naturens udvikling giver os en sådan lyst til, at shoppe forårsnyheder til hjemmet.

De nye kollektioner med lækre nyheder ligger snart på hylderne og det er fristende at shoppe forårsnyheder – især hvis man har ventet længe på de nye kollektioner, og ikke mindst foråret. For efter vinteren er der brug for, at skabe mere liv og glæde i hjemmet, og indretningen skal fornyes lidt igen.

Er du klar til forårets lysere og varmere dage, de kølige aftener og naturens skønne forvandling. Her kommer vi med bud på, hvordan du pifter boligen og indretningen op med forårs nyheder og dejlige farver.

Forårets farver og nyheder

nem loesning naar der skal skiftes farverDer skal ikke mange tiltag til, for at præge hjemmet med forårets nyheder. I år bliver pastellerne igen et hit herunder farverne Rose Quartz – den sarte lyserøde, og serenity – den sarte blå lilla.

For at implementere disse skønne og rolige forårsfarver kan du nøjes med, at skifte få ting ud i din nuværende indretning. Det er der rigtig mange der gør, idet det kan blive en omkostningsfuld affærer, at præge hele boligen med de nye farver og trends – især når moden skifter flere gange om året.

De nemme og billige løsninger er bl.a. at male en væg i stuen, købe nyt sengetøj, male billeder og købe nye viskestykker. Det er især detaljerne i hjemmet, der er den nemmeste løsning, hvis man som indretnings og bolig trends jæger vil være med på moden altid.

Du vælger nogle primære møbler i boligen, som du er glad for, og som kan matche flere farver og stile. Herefter tilføjer du detaljer som blomster, små indretnings nips og farver til din bolig. Så kan du, uden store omkostninger, skifte ud og finde frem i takt med at moden og dermed farverne skifter.

De varme farver er tilbage

De seneste år har især brugen af naturen i indretningen været på mode. Miljø- og bæredygtigheden har også fundet plads i indretningen, og det kan ses i det moderne hjem. Vi går mere op i, hvordan vores verden forbliver et godt sted at leve, og gør mange indsatser for, at den globale opvarmning bliver minimeret.

Det kan især ses, når der vælges møbler og andet til indretningen i boligen idet der bliver lagt fokus på, at det skal være gode miljøvenlige materialer, hvordan det er fremstillet og vedligeholdelsen og anvendelsen af produktet. Det skal være energibesparende, fordi vi derved føler os som gode og betænksomme mennesker, der passer på vores jord.

Det samme gælder, når vi skal finde den perfekte belysning til boligen. Vores elskede glødepære er tilbage – men den er miljøvenlig og dejlig at se på. Den giver varme og et vidunderligt lys.

En ting mere vi kommer til at se i foråret er de varme skønne farver, som kommer af naturmaterialer så som kobber, messing, jord farverne brun og rød. Disse farver skaber netop varme og en naturlig rolighed i indretningen, og de passer perfekt til den nordiske stil med grå og hvide farver. Til sammen sender det et signal om, at du virkelig går op i kvalitet.