Vil du følge indretnings trenden anno 2015

belysning-trendsMangler du inspiration i hverdagen, så er fornyelse af dit hjem en god idé. Der skal ikke meget til, for at hjemmet kan friskes op, heller ikke selvom du gerne vil bevare det flotte design og tidens trends. Denne artikel giver et par gode råd om, hvordan fornyelse i dit hjem kan skabe en mere lys og livlig hverdag med et par nye lamper.

Lamper giver stor forandring i hjemmet

Lyset fra dine nye lamper kan give et helt nyt billede af dit hjem. På denne måde er det nemt og enkelt, at skabe fornyelse blot ved at skifte de gamle ud. De nye skal erstatte nogle nuværende lamper, og det er derfor vigtigt, at du tænker nøje over, hvilke der skal udskiftes. Herefter er det stilen på de nye lamper, der skal tages stilling til. Er det nye sengelamper i soveværelset, er det spisebordlampen eller en hygge lampe i hjørnet i stuen? Der er uendeligt mange muligheder, men ønsker du en flot designerlampe, bør du overveje en lampe fra Frandsen. Lampernes tidsløse design kan finde en plads i de fleste hjem, hvor de vil pynte uanset farven. Dog hitter kobberfarven stadig med dens varme og prestigeagtige gyldenhed.

Belysning der giver hyggestemning

Lamperne i dit hjem giver lys, lys du ikke kan undvære og lys du bruger hver eneste dag. Belysning betyder meget for os mennesker, også mere end vi aner. Mørkt og trist belysning kan forringe vores humør uden vi lægger mærke til det. Samtidig kan dæmpet belysning føre til en mere hyggelig stemning. En stemning elektrikeren kan hjælpe dig med at lave. Det har nemlig været muligt i mange år, at lave belysning man selv kan justerer som man vil.

Når du vælger farve til din indretning

Det er ikke lige meget hvilken farve du vælger til dine nye lamper, eller generelt når du vælger nye indretningsting til dit hjem. Der er flere faktorer, der spiller ind og bør overvejes inden købet. Først og fremmest hvor bor du, stort hus eller lille lejlighed, rummets størrelse, mængden af lys i rummet og hvad bruger du rummet til og hvornår på døgnet benytter du det. Har dit hjem en historisk stil eller er det et nyt moderne hjem, samt hvilken atmosfære ønsker du at skabe i rummet og i hjemmet. Har du allerede farver i dit hjem? så husk at de nye lamper skal harmonere med de nuværende farver i rummet.

Du vil takke dig selv for, at have tænkt alle disse tanker igennem inden du suser ud og køber dine nye lamper. Dit projekt ”forny mit hjem” bliver en succes.