Vil du være på forkant med sommermoden?

Denne artikel indeholder reklamelinks

saadan bliver sommermodenVi har længe prøvet at byde foråret velkommen, og den er efterhånden ved at være klar til at indtage vores hverdag. Inden der står forår på kalenderen, har vi allerede set de fede forårskollektioner og muligvis også købt nyt tøj – vi er forårsklar, er du? Det er altid rart at være på forberedt eller på forkant med flere ting, heriblandt også moden.

De største tendenser kommer frem næsten et år før kollektionerne kan købes til modeugen, som bliver afholdt i København hvert år i august. Det er en periode, hvor mange ting kan ændres, men oftest er moden fastlagt efter denne modeuge. På modeugen er det alle former for mærker og brands der bliver præsenteret. En rigtig fest uge, for de som går meget op i mode.

Mode er mange ting, men i denne artikel skriver vi om de sommertrends der ligger forude for sommeren 2016. Er du til hjemmelavet tøj eller gerne vil være på forkant med den mode som venter forude, så læs med her, og få en masse gode råd og idéer til sommeren 2016.

Sommerens tendenser ’16.

her er moden hos frsioerenEr du klar til sommeren, eller tager du en dag af gangen og nyder forårets mode inden du tager hul på sommermoden? Uanset hvad, så er det jo rart, at være informeret om, hvad der sker modemæssigt til sommer. Mode handler nemlig om materialer, farver og sammensætninger – det gælder ikke kun inden for tøjbranchen, men også i indretningen ude og inde samt frisuren, når du går til frisøren.

Farverne skifter igen, og til sommer bliver de sarte farver atter et hit. Det er farver som fersken, citron gul, hvid og nude. De passer rigtig godt til sommerens varme og de lyse dage og aftener. De er nemme at sætte sammen, og du kan hurtigt få et lækkert look med noget af det tøj du går i nu. De sarte farver er meget feminine og uanset størrelse vil du se super godt ud, da farver fremhæver glød og fede toner.

Derudover kommer der en kontrast til de sarte farver, som også bliver en del af moden til sommer. Det er farverne sort, mørk blå og postkasse rød, som kan give et pift og fange blikke mellem de sarte farver.

Tøj og accessories i disse farver skal du holde øje med inden tøjet ligger klar på hylderne i butikkerne. Du kan være heldig, at finde tøj i disse farver allerede nu, og så vil du være den første til at vise denne trend frem i din omgangskreds.

Farve favoritter til sommer

skal du bruge den roede farveDen stærke røde farve er god til at skabe opmærksomhed omkring det tøj du har på i de sarte farver. Det kan også være i form af en læbestift eller et par flotte røde stilletter. Der er mange muligheder, og det vigtigste er, at du ikke klæder dig fuldt i rødt, men bruger farven som supplement.

Uanset farven er der mange kategorier af alle farver. Den stærke koboltblå vil blive et kæmpe hit til sommer. Den er flot og skinner ikke helt så meget igennem, som den røde farve gør, og det betyder, at du sagtens kan gå i blå fra top til tå. Den blå farve har været fremme før, og vi har set den marine blå farve det seneste års tid. Blå er god til de fleste andre farver, og det gør den nem at bære.

Man går aldrig helt galt i byen, hvis man enten bære sort eller hvid. Kombinationen af disse to kontraster hitter endnu engang, og er igen blevet fortolket på en ny måde. Til sommer vil disse blive sat sammen med forskellige længder, tøj der er lidt slasket og lange nederdele. Denne stil kan kombineres med mange fine accessories i forskellige farver for at pifte dit look op.

Fersken farven er meget sart, men giver en fantastisk glød. Ved de sarte farver vil vi se både slidser og forskellige længder og materialer, hvilket giver dig et fantastisk sommerlook.

Vi håber du er bedre klædt på til sommerens tendenser nu.