Vintermode, er du klar til kulde?

Vi har haft de første dage med frost og der har ovenikøbet været sne i dele af landet, nogen steder mere end andre. Det betyder, at vi for alvor skal have vinter- jakken, støvlerne, hue og vanter frem. Er du forberedt på det?

De lave temperature giver os kuldeskær, og nu skal vi pakkes godt ind. Vi vil gerne kunne holde varmen, men ikke for enhver pris. Vintertøjet skal være smart, lækkert og varmt. Vi vil ikke gå i vintertøj, hvis ikke det ser godt ud.

Heldigvis er mange designere enige med os – de elsker at gøre os glade. Der er ingen tvivl om, at mode fylder meget. Ikke kun i Danmark, men også i resten af verden. Hvordan er vintermoden 2015/16?

I denne artikel kan du læse lidt om vinterens trend. Måske har du sørget for vintertøjet allerede, men så kan du se, om du har valgt de rigtige støvler og den moderne jakke.

Vintermoden 2015/16

Mode,-vinter-mode--intext_3Jakker: Vinterjakkerne i år, er især præget af efterårsmoden. Klassisk og herreagtig. Denne vintersæson giver et klassisk look. Jakkerne er minimalistiske i deres udtryk og er meget enkelte. Dermed ikke sagt, at jakkerne ikke er skulpturelle. Farverne er klassiske, hvor sort, mørkeblå og grå fylder meget.

Noget tyder på, at det bliver nødvendigt med en vinterjakke i år. Heldigvis er denne sæsons jakker meget enkle og tidsløse, men med flotte detaljer og snit, som gør det muligt at bruge jakken igen og igen, sæson efter sæson.

Jakkerne er gode til alle lejligheder, og kan bruges til fine blondestrømpebukser og tilhørerende ankelstøvler, som er modetendensen lige nu. Dertil kan du bruge en flot, overdimensioneret halskæde som vil bryde det enkelte og klassiske look en smule. Dette look går du ikke galt i byen med.

Vil du bruge jakken flere sæsoner, hvilken den er virkelig lægger op til, så kan du altid præge jakken med et fint tørklæde, eller et bælte i taljen, hvis det bliver mode.Mode,-vinter-mode--intext_1

Støvler: Et af vinterens absolutte must haves, er støvlerne, som også er det bedste og mest hensigtsmæssige fodtøj i vintermånederne.

I år er der to store tendenser, når det kommer til vinterstøvler:

Den ene er ankelstøvlen, som nævnt i forrige afsnit. Den er super flot til en stor strikkjole og et par lækre strømpebukser.

Tendens nummer to er, støvler som er inspireret fra militæret, lidt som Dr. Martens støvlen.

Kjoler: Den er stensikker hvert år, den lille sorte. Vi elsker sort, også når vi skal købe kjoler – til alle anledninger. Den er selvfølgelig på mode igen i år, og vi ser frem til, endnu engang, at se mange forskellige små sorte kjoler.

Dertil vil du også bliver udnævnt som ”festens mode ikon”, hvis kommer i en cocktailkjole i lækre juvelfarver. De skal helst være mættede, og ikke så vilde i farverne.

Bukser: Igen er der ikke langt fra efterår til vinter, og det kan vi især se på buksemoden. Her er tendens igen mere vidde i buksebenene. Vi er gået tilbage i tiden, når det komme til bukserne, og kvinderne må gerne gå klædt som mændene gjorde før i tiden.

Det er generelt alle slags bukser, som lider under denne ”nye” tendens. Om det er cowboy eller stofbukser, så er der vidde i benene, hvor vi ellers lige havde vænnet os til de smalle-tight-bukser.

Mode,-vinter-mode--intext_4Accessories: Er du vild med store smykke? Så kommer du til, at elske vinterens smykke mode. Nu skal den atter have gas med de store glamourøse smykker. De skal være rå, store og gerne både armbånd og halskæder med charms, og helst i sølv og guld.

Frisuren: Der er ikke nogen speciel frisure, som er perfekt til vinteren 2015. Dog går vi en måned i møde, som står på mange fester, herunder julefrokoster, familie arrangementer og ikke mindst nytårsaften. Derfor er det altid en god idé, at bestille tid ved frisøren, så du og håret er klar til fest og julehygge.

Når vi hopper ind i det nye år, vinker vi farvel til det gamle, og siger pænt hej til et nyt år, som byder på nye oplevelser. Det er en virkelig god anledning til, at gøre noget nyt ved frisuren. Farver og længder, hvad skal der ske? Din frisør kan helt sikkert hjælpe dig, hvis du er i tvivl.

Rigtig god fornøjelse.